Mineraler - Natural Products Calivita i Sverige - Ac-Zymes, Noni, Paraprotex

Sök
PRODUKTER
KÖP ONLINE
PARTNER
Go to content

Main menu:

Mineraler

Minerals
Mineraler

Calcium Magnesium Plus

100 kapslar kosttillskott

Calcium Magnesium Plus är en formel som stöder friska fungerande benen. Den innehåller kalcium och magnesium, och för att uppnå en bättre utnyttjande, har vi kompletterat den med vitamin D3 och K2.

Add

Iron Plus

100 tabletter kosttillskott

Järn är ett mineral som tillhör de så kallade "spårelement", som är substanser som vår kropp behöver, men endast i mycket små mängder. Först av allt, är järn ansvarig för syretransport i hela kroppen, men det tjänar andra syften också. Iron Plus ger det i en komplex, aktuell formel.

Add

MagneZi B6

90 tabletter kosttillskott

Vill du leva ett hektiskt upptagen liv, med massor av stress, betydande psykisk och / eller fysisk belastning? Då formel MagneZi B6 är speciellt för dig! Dess aktiva ingredienser stödjer väl fungerande nervous- och muskelsystemet , dessutom de är nödvändiga för metaboliska och energiproduktionsprocesser . Hälsa, energi och enorma arbetskapacitet .

Add

Mega Zinc

100 tabletter kosttillskott

Zink är en av de mest viktiga spårämnen ; Det deltar i driften av flera enzymer. Det kan hittas i var och en av våra celler, men vår kropp inte lagra den och brist kan uppstå. Vi behöver zink kontinuerligt och i vissa fall - folk som bor i ett område där luften är förorenad, eller saknar en balanserad, blandad kost - det är värt att komplettera det i form av en modern formel.

Add

Power Mins

100 tabletter kosttillskott

Förutom den redan kända roll av vitaminer, är adekvat mineral utbudet av vår kropp viktiga. Power Mins är en speciell formel tillverkad av speciella mineraler. Dess ingredienser bidra till en väl mineral utbudet av vår kropp.

Add

Pro Selenium

60 tabletter kosttillskott

Det är väl känt att selen är ett spårämne av kraftfulla antioxidanteffekt , som stöder vår kropp i skyddet mot fria radikaler. Men det är mindre känt att - förutom alla dessa effekter - det spelar en viktig roll i den friska fungerande immunförsvar. Det hjälper också att upprätthålla normal produktion av jod, stödja sköldkörteln hormoner.

Add

Strong Bones

100 kapslar kosttillskott

Strong Bones är en komplicerad formel som innehåller kalcium och magnesium, som är viktiga byggstenar i våra ben. Tillskott av kalcium och magnesium kan bidra till att upprätthålla normala strukturer av ben och tänder och har många andra fördelar.

Add
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu