Om Calivita Klubben - Natural Products Calivita i Sverige - Ac-Zymes, Noni, Paraprotex

Sök
PRODUKTER
KÖP ONLINE
PARTNER
Go to content

Main menu:

Om Calivita Klubben

Om Calivita Club

Calivita Club är en klubb av människor vars hälsa för sig själva och sina familjer är högsta prioritet. Den moderna världen medför många civilisation riskerar nästan samtidigt gör oss till snabb livsstil. Inte bidrar till vår hälsa och välbefinnande. Ta hand om din hälsa Calivita har skapat kosttillskott baserat enbart på naturliga ingredienser. De hjälper till att bli av med många sjukdomar och besvär som plågar vår hälsa. Att gå med i Calivita club Du kan köpa dessa tillskott till lägre klubb pris, ca 30% billigare. Den Calivita Företaget gör det möjligt för klubbmedlemmar , eftersom det är övertygad om den höga kvaliteten på produkterna. Detta bekräftas av hundratusentals klubb från hela Europa. Därför Calivita klubb är inget annat än ett program som skapats av ett företag som främjar nöjda kunder. Kunder som fick bli av med sina hälsoproblem, vill hålla sig i form och vill hjälpa andra människor i deras hälsoproblem.


om klubbmedlem förutom finansiella bonusar, får du andra fördelar. Innan du läser om fördelarna, bör du känner till en mycket viktig sak.

Som klubbmedlem har du inget ansvar. Du är inte tvungen att köpa regelbundna eller köpa vissa produkter. Du köper vad du vill, när du vill och i sådana mängder som du vill! Medlemskap i klubben är giltigt för evigt.


Fördelarna med att vara i klubben:
- Möjligheten att köpa på en klubb pris direkt från Calivita


- Du kan beställa varor från Europeiska katalog.

- Inköp mer får du ytterligare rabatter och inköp ännu billigare

- Vara nöjd med den produkt du kan rekommendera det till dina vänner och familj. Detta kommer att öka din rabatt ännu mer och ibland kan det förvandlas till ett företag och extra inkomster.

- Calivita företag anordnar ofta företagsevenemang samt samråd med läkare och hälsorelaterade föreläsningar. Du kan delta i att utöka din kunskap om din egen hälsa


- Du får också e-teckning av företagspublikationer CaliNews och Health & Nutrition - som innehåller information om en sund livsstil och hur man handskas med klagomål.Hur man går med i klubben?

Att gå med i klubben bara för att beställa ett minimum i klubbpriserna i någon av Calivita distributör (såsom på denna sida). Ordern kommer att skickas till Calivita företaget. Efter beställning, direkt från Calivita företag du får beställda produkter och startpaket innehåller:

- Fullt illustrerade förteckning över alla produkter

- En DVD med information om företaget, liksom organiserade händelser
- Book "ny livskvalitet" visar hur man betala mindre för produkter eller för att skapa en egen lönsam verksamhet basFör att bli en klubbmedlem Calivita gör din beställning och njuta av alla fördelar av att vara i klubben!

 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu