Antioxidanter - Naturliga produkter Calivita

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Till innehåll

Antioxidanter

Antioxidanter
60 softgel kapslar

Chewable CoQ10 är en välsmakande, tuggbar kapsel med naturlig apelsinsmak. Varje tablett innehåller 60 mg coenzym Q10.
100 kapslar

Kakaobönor extrakt med Goji extrakt. Kakaobönor innehåller viktiga flavonoider som teobromin. innehåller även magnesium och kalium.
30 sublinguala tabletter

CoQ10 Lozenges är ett under tungan tablett innehållande Q10, med en naturlig citronsmak, vilket underlättar snabbare och mildare absorption som de aktiva ingredienserna undvika matsmältningssystemet och nå cellerna genom att direkt ange blodcirkulationen .
60 kapslar

Lutein Plus är ett komplext antioxidant formel vi har utvecklats speciellt för att stödja hälsan i ögonen. Det kan vara en effektiv hjälp för alla vars ögon utsätts för ökad belastning; till exempel de som arbetar med datorer eller artificiellt ljus.
60 kapslar

Mega CoQ10 Plus, en hög dos Q10 beredning, gjort komplett med antioxidant trio av betakaroten - vitamin E - selen.
90 tabletter

Mega qProtect är en högkvalitativ formel som utvecklats speciellt för att öka antioxidant skydd. De viktigaste ingredienserna i formeln är olika växtextrakt (Ginkgo biloba, grönt te och blåbär) som är kända för sina antioxiderande egenskaper och många andra vitaminer och spårämnen , för att stödja vår hälsa.
90 tabletter

Den viktigaste ingrediensen i formeln är Ginkgo biloba, vilket är den äldsta trädet i jordens historia. Det är väl känt att förutom sina antioxiderande egenskaper, fördelaktigt påverkar det att funktionen av kroppen på många andra sätt. Formeln innehåller nyttiga vitaminer och spårämnen samt.
60 kapslar

Många människor har hört talas om hälso stödja effekterna av rött vin. Resveratrol PLUS är en antioxidant formel premium kvalitet, som innehåller värda egenskaperna hos polyfenoler rödvin kondenseras i en kapsel. Dess andra aktiva ingredienser arbetar i samverkan för att komplettera sina cellskyddande effekter.
120 kapslar

Förse cellerna med nödvändig energikälla och du kommer att vara nöjd med resultatet! Q10 är ett ämne som är nödvändig för energiförsörjningen i våra celler. Om våra celler får sina avgifter, de energi hela kroppen. Resultatet? Arbetsförmåga, energi och smidighet outdoing även ungdomar.
30 kapslar

Super Mega CoQ10 är en extra hög dos Q10 beredning med tillsats av antioxidanter . I en högre dos, kan de många positiva effekterna av Q10 vara mer uttalad och du kan bekvämt bidra till att förbättra din livskvalitet genom att endast en kapsel.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tillbaka till innehåll