Andra produkter - Naturliga produkter Calivita

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Till innehåll

Andra produkter

Andra produkter
30 kapslar
30 tabletter

naturligt humörstöd
500 gr

Kollagenkomplex

Kollagenkomplex kompletterat med hyaluronsyra, Q10, örtextrakt och naturlig antioxidant vitamin E. En portion innehåller 10 g hydrolyserat kollagen typ I+ III. Smakfull pulverdryck med citronsmak utan konserveringsmedel, inga färgämnen, utan tillsatta sockerarter, gluten och soja och GMO-fri.
60 kapslar

leverstödjande, regenererande preparat

#partyUp är den unika kombinationen av naturliga vitaminer, mineraler, aminosyror, antioxidanter och örter. Dess aktiva ingredienser hjälper kroppen att klara av påfrestningar som orsakas av alkohol. Dess aktiva ingredienser stöder synergiskt leverns funktion och minskar tecknen på baksmälla (brist på koncentration, uttorkning, trötthet, obehag), vilket lugnar matsmältnings- och nervsystemet, hjälper koncentrationen och ersätter de utarmade mineralerna. *

Kapseln innehåller inga konstgjorda tillsatser och den är konsumerbar för vegetarianer.
100 tabletter

Även om vår kropp kan syntetisera arginin, det finns vissa situationer i livet när produktionen minskar. En sak som kan framkalla en sådan minskning och är ofta erfaren och bekant för många av oss är stress. Användning av arginin har ökat avsevärt, eftersom det har flera välkända gynnsamma effekter. Det påverkar den allmänna fysiologiska utvidgning av blodkärl, vilket gör det till en favorit tillägg för idrottare.
60 kapslar

Beauty Formula är en komplex produkt som innehåller vitaminer, mineraler, aminosyror, kollagen och örter, vars aktiva ingredienser kan hjälpa till att bevara en sund struktur hår, hud och naglar.
180 kapslar

De aktiva ingredienserna i kosttillskott Cell XC är aminosyror och vitaminer, som deltar i den normala funktionen i kroppen. Capsules Cell XC kan tillämpas med goda resultat för roborating, eller för regenerering av kroppen i händelse av sjukdom eller tillstånd av återhämtning.
90 tabletter

På grund av felaktig kost och genetik, en betydande andel av den åldrande befolkningen lever med förhöjda kolesterolnivåer. Det är inte en enkel företeelse och i det långa loppet kan utgöra en stor risk. De aktiva ingredienserna i Cholestone kan effektivt stödja friskt blod triglyceridnivåer.
12 patchar

Den snabba utvecklingen av civilisation innebär också att vår kropp dagligen konfronteras med massor av gifter. Tyvärr kan vi inte undvika att stöta på miljöföroreningar, kemikalier, mediciner och vissa konsumtionsvaror. Merparten av dem kan ackumuleras i kroppen. Detox Patch tar bort dem från kroppen med hjälp av östra visdom.
90 tabletter

Bevarandet av gemensamma hälsa är av central betydelse i vardagen. De vanligaste orsakerna till artikulär deformation utveckling är: övervikt, felaktig kost, antingen en stillasittande eller överansträngning livsstil (ACE sport, hårt fysiskt arbete) och stress. Joint Protex är utformad för att stödja hälsan hos våra leder.
90 tabletter

Det finns vissa situationer i livet när våra leder behöver extra skydd. Jämfört med vår gamla produkt Joint Protex, Joint Protex FORTE stöder hälsan hos lederna i ökade mängder av aktiva ingredienser, så vi rekommenderar det främst för dem som behöver extra skydd.
100 kapslar

Levern är ett organ av största vikt som kan ses som en "stor skala industriarbetare" alltid fungerar med full kapacitet. Den spelar en dubbel roll i att syntetisera viktiga ämnen för kroppen och bryta ner skadliga ämnen och därmed avgifta kroppen. Aktiva substanser i Liver Aid stödja friska funktion av levern på ett naturligt sätt.
60 kapslar

Lysin är en så kallad huvudsaklig amino-syra, en viktig komponent av proteiner. Uttrycket "väsentlig" innebär att kroppen inte kan producera ämnet i sig, och det är därför vi måste skaffa det från externa källor. Produkten L-Lysin PLUS är baserad på lysin, som kompletteras med vitamin C.
90 tabletter

Efter 30 års ålder, plötsligt minskar produktionen av tillväxthormon, ogynnsamt påverkar flera processer som äger rum i kroppen. Muskelmassa minskar, aktivitet minskar, etc. Samma sker vid varaktig stress. Med Power Booster kan du naturligtvis stödja kompensationsprocesser utan starkt ingripa i kroppens funktioner.
60 tabletter

Urx är en formel som utvecklats speciellt för den inre stöd av urinvägarna som aktiva ingredienser - har varit kända och använts med förkärlek i traditionell medicin i århundraden - kan erbjuda hjälp i situationer när stödja urinvägarna rekommenderas.
60 tabletter kosttillskott

Efter långa anfall av stående eller sittande många människor upplever tunga ben, smärta eller svullnad. För många av dem många timmar stående och sittande är en åtföljande av sitt yrke (lärare, frisörer, kirurger, kontorsarbetare , etc.) och VeinProteX kan erbjuda stor hjälp, eftersom det är speciellt utvecklad för att stödja hälsa venerna.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tillbaka till innehåll