Kosmetiska produkter - Naturliga produkter Calivita

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Till innehåll

Kosmetiska produkter

Kosmetiska produkter
50 ml

Innehållet i vår hud fukt är viktigt inte bara för estetik. Det skyddar kroppen från externa skadliga effekter och förhindrar att vatten i kroppen från att avdunsta från kroppen. Aquabelle sortiment består av en Hydrating Cleanser Lotion, en Regenerating och en närande kräm för en frisk, ljus hud.
50 ml

Innehållet i vår hud fukt är viktigt inte bara för estetik. Det skyddar kroppen från externa skadliga effekter och förhindrar att vatten i kroppen från att avdunsta från kroppen. Aquabelle sortiment består av en Hydrating Cleanser Lotion, en Regenerating och en närande kräm för en frisk, ljus hud.
135 gr

Everymoment är en hormonfritt, ört-baserad kosmetisk produkt som säkerställer intim hälsa, medan den erbjuder också hjälp med lindriga skador, biter eller brännskador och trötta muscles. This gör det är en idealisk åtgärd för hela familjen hem apotek.
50 ml

Ekologisk anti-ageing kräm

ORGANICARE ANTI-AGEING CREAM anti-aging kräm minskar synligheten av rynkor, återfuktar intensivt och ger näring åt ansikte, hals och dekolletage. Dess snabbabsorberande, behagliga, lätta konsistens stramar upp och fyller huden ömtåligt men ändå snabbt och synligt. Hemligheten ligger i den unika kombinationen av naturlig hyaluronsyra och ekologiska örter som aloe vera, olivolja, sötmandelolja, sheasmör och jojobaolja.
Organiska duschtvål 250 ml

ORGANICARE badkar och dusch (250 ml) gel rengör varsamt, skyddar och vårdar huden medan du tar en dusch eller ett bad, fyller dig med trevlig friskhet och en känsla av välbefinnande.
Organisk bodylotion 250 ml

ORGANICARE body lotion (250 ml) absorberas snabbt, avkopplande och skyddar utmattad hud, förse den med näring, vilket gör den mjuk, silkeslen och flexibel under lång tid. Den kan tillämpas på hela kroppen, också på normal hud.
50 ml

ORGANICARE DEO ROLL-ON organisk deodorant kontrollerar och balanserar svettningsprocessen, samtidigt som den tar hänsyn till hudens naturliga funktion.

Dess ekologiska aktiva ingredienser, såsom aloe vera, lavendel-, olivolja, rosmarin eller citronskalextrakt, har naturliga antibakteriella egenskaper. De slappnar av och skyddar underarmshuden, vilket ger dig 24 timmars naturlig fräschör.

Produkten innehåller inte aluminiumsalter, parabener eller alkohol.
ORGANICARE HÅRBALSAM (200 ml) är det perfekta komplementet till vår schampo. Det vårdar försiktigt, stärker och skyddar håret när du tvättar den. Dess värdefulla näringsämnen gör håret mjukt, glänsande och easytocomb.
UNDSÄTTNINGS GEL (60 ml)

Vi har utvecklat vår organiska första hjälpen balsam för omedelbar smärtstillande , kylning och uppmjukning av huden. Vi har bifogat utmärkta örter som aloe vera, mentol, kamfer, kamomill, malva eller rosmarin i en roll-on behållaren så att det kan ge dig snabb hjälp vid reumatiska smärtor, muskelkramper och stammar, solbränna, insektsbett eller blockeras luftvägarna . Dess användning är lika perfekt efter sportaktiviteter, under utflykter och semester.
ORGANICARE SHAMPOO (200 ml) rengör skonsamt och skyddar hårbotten och håret från alla föroreningar som orsakas av daglig stress och yttre påverkan vi utsätts för. Den kan tillämpas på alla typer av hår, och även för dagligt bruk.
75 ml

Ekologisk tandkräm
75 ml

Tyvärr står vi inför en rad obehagliga effekter varje dag, vilket negativt påverkar hälsan hos våra ben. Finns det någon som aldrig har haft känslan av tunga ben i slutet av en lång dag i en vacker men obekväm, par skor, eller brännande, svullna fötter efter att ha stått under en lång tid? Ven vård erbjuder naturlig lösning på dessa problem.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tillbaka till innehåll