Elektronik - Naturliga produkter Calivita

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Till innehåll

Elektronik

Elektronik
Vatten Ionizer och filter

Enheten Aquarion är en kraftfull vattenfiltreringsanordning , som producerar joniserad, syrerik, heavy metal och toxin fritt vatten. Surhet eller alkalinitet kan justeras individuellt. Den kan användas för olika ändamål. Joniserat alkaliskt vatten är en antioxidant och på grund av dess alkaliska effekt kan erbjuda flera fördelar för vår kropp. Surt vatten är för utvärtes bruk.
magnetisk avkalkningsmedel
1x E-Protect Disc, 1x E-Protect Card and 2x E-Protect Stickers

Använd åtminstone en skiva i varje plats där du är omgiven av EMF.
1x E-Protect Card, 2 x E-Protect Stickers

E-Protect Card fungerar bäst när den förvaras nära kroppen.
E-Protect Sticker måste appliceras direkt på din elektroniska apparat. På baksidan av telefonen, på din bärbara dator, övervaka, mikrovågsugn, instrumentbrädan i bilen, etc .. Se till att tillämpa ett på varje enhet du använder.
BioHarmonex® är ett bio-resonansanordning som är speciellt utvecklad för användning i hemmet, som avger en mycket låg intensitet, pulserande elektromagnetiskt fält. Den moderna, estetiska utseende, tredje generationens enhet, lätt användbar med någon, funktioner tjugofem olika program för att ställa enligt dina personliga behov.
4 st

Anti-elektrosmog familj

E-Protect-klistermärket måste appliceras direkt på din elektroniska enhet. På baksidan av din telefon, på din bärbara dator, bildskärm, mikrovågsugn, instrumentbräda i din bil, etc. Se till att applicera en på varje enhet du använder.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tillbaka till innehåll